Exclusieve EISA 2024/2025 Award Winnaars: Top Audioproducten uit Ons Assortiment.

Er zijn veel awards en prijsuitreikingen waar wij zelfs het bestaan niet vanaf wisten. Maar de EISA Awards is een prijs waar zowel de consument als de leveranciers verheugd naar uitkijken. Bij het samenstellen van ons assortiment houden we altijd in gedachten wat wij mooi vinden, maar ook wat onze klanten geweldig zullen vinden. Het winnen van EISA Awards door producten uit ons assortiment bevestigt niet alleen onze keuzes, maar laat ook zien dat we op de goede weg zijn. Het is een erkenning die ons trots maakt en ons aanmoedigt om door te gaan met het aanbieden van producten die zowel esthetisch als functioneel uitblinken.

Bij The New Sound hebben we enkele van deze bekroonde producten in ons aanbod, en we zijn er trots op dat ze door EISA zijn erkend voor hun uitstekende kwaliteit en innovatie. Dit zijn onder andere de Bowers & Wilkins 700 S3 Signature-luidsprekers, de Marantz Model M1 compact streaming versterker, de Canvas HiFi premium soundbar, en nog veel meer. Deze producten zijn stuk voor stuk geselecteerd vanwege hun superieure prestaties waarmee ze zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De EISA Awards worden toegekend door een panel van experts uit meer dan 60 gespecialiseerde tijdschriften, websites en social media influencers uit 29 verschillende landen. Deze experts zijn gespecialiseerd in verschillende categorieรซn zoals hi-fi, home theater, fotografie en mobiele technologie. De stemprocedure begint met een uitgebreide testfase waarin de juryleden producten beoordelen op basis van strikte criteria zoals innovatie, ontwerp, prestaties en waarde voor de consument. Vervolgens komen de juryleden samen tijdens de EISA General Meeting om hun bevindingen te bespreken en stemmen uit te brengen op de beste producten in elke categorie. De winnaars worden uiteindelijk gekozen op basis van deze stemmen, waarbij de producten die de meeste stemmen krijgen, worden bekroond met een EISA Award. Deze procedure zorgt ervoor dat alleen de allerbeste producten worden erkend, en dat de awards een betrouwbare gids zijn voor consumenten die op zoek zijn naar topkwaliteit.

Laten we eens een kijkje gaan nemen in ons assortiment welk onder de EISA award winners vallen:

1. Best Premium Loudspeaker Series: Bowers & Wilkins 700 S3 Signature Series

Bron: Bowers & Wilkins

Het is geweldig om Bowers & Wilkins weer terug te zien in de EISA Awards. Vorig jaar werd de Bowers & Wilkins 703 S3 al uitgeroepen tot de beste vloerstaande luidsprekers, en nu heeft de verbeterde Signature-serie van deze 700-lijn de prijs voor de beste premium luidsprekers gewonnen. Bij The New Sound hebben we een speciale band met deze luidsprekerlijn. Zelf ben ik een trotse eigenaar van de 705 S2 Signature-serie, en elke keer dat ik ze gebruik, geniet ik weer van deze prachtige luidsprekers. Wij hebben zelfs de Bowers & Wilkins-fabriek bezocht waar de exclusieve 800 Series Signature-luidsprekers worden vervaardigd. De adembenemende blauwe en Datuk Gloss uitvoeringen die daar met vakmanschap worden gemaakt, laten zien waarom deze luidsprekers een waardige prijswinnaar zijn. We zijn dan ook ontzettend trots dat we de 700 Signature Series kunnen aanbieden in onze webshop.

2. Best Compact Streaming Amplifier: Marantz Model M1

Bron: Marantz

Marantz is weer flink aan de weg aan het timmeren met hun nieuwe design identiteit, waarbij retro en moderne accenten prachtig worden gecombineerd. Hun line-up met ingebouwde streaming mogelijkheden wordt steeds completer, en Marantz begrijpt duidelijk dat hier de toekomst ligt. In de categorie onder de 1000 euro werd de markt de laatste jaren gedomineerd door Bluesound (volledig terecht), met de Powernode en vorig jaar de prijswinnende Powernode Edge N230. Uiteraard bieden wij beide producten met trots aan in onze webshop. Toch is het verfrissend om te zien dat er nu meer keuze komt in deze prijsklasse, en het is geen verrassing dat Marantz hierin niet achterblijft. De Marantz Model M1 is een prachtig totaalpakket, met veel vermogen, een strak design, en de nieuwste technologieรซn aan boord. Met voldoende draadloze protocollen om moeiteloos te kunnen streamen, verwachten we dat de Marantz Model M1 een absolute hit gaat worden. Het is dan ook geweldig om te zien dat dit product zo goed is ontvangen en zelfs bekroond is bij de EISA Awards. Dit onderstreept nogmaals dat Marantz op de goede weg is.

3. Best Premium Soundbar: Canvas HiFi

Bron: Canvas Hifi

Dat Canvas HiFi de award voor beste premium soundbar heeft gewonnen, is echt iets om trots op te zijn, vooral als nieuwe speler op de markt en in Nederland. Meteen in de prijzen vallen in zo’n belangrijke categorie is niet niks. Toen wij voor het eerst kennismaakten met de Canvas HiFi bij de leverancier, werden we meteen omver geblazen. Vaak zijn soundbars toch onderhevig aan kritische beoordelingen, vooral omdat ze zelden aan de verwachtingen van muziekliefhebbers kunnen voldoen. Maar dit keer was het anders; de Canvas HiFi leverde een geluidsprestatie die ons echt verraste. Het is niet alleen een bijzonder mooi product, maar het biedt ook een serieuze vervanging voor een traditioneel stereosysteem, zonder enige concessie op geluidskwaliteit. Voor de kritische muziekliefhebbers die hun traditionele stereo-installatie ontgroeid zijn of er simpelweg genoeg van hebben, biedt de Canvas HiFi een perfecte oplossing. Het is een product waarmee je esthetisch een flinke stap vooruit zet, zonder in te leveren op de geluidskwaliteit die je gewend bent. Dat dit product nu al wordt erkend met een EISA Award, bevestigt dat de Canvas HiFi echt een nieuwe standaard zet in de markt.

4. Best AV Receiver: Marantz Cinema 30

Bron: Marantz

De release van de Marantz Cinema 30 was perfect getimed om mee te doen in de strijd voor de beste AV Receiver, en met succes. Vorig jaar, in 2023/2024, won Denon โ€“ onderdeel van dezelfde holding als Marantz โ€“ de prijs met de AVC-A1H, een buitengewoon krachtige AV-receiver. Dat nu zowel Marantz als Denon deze prestigieuze prijs achtereenvolgens winnen met twee actieve modellen, onderstreept hun positie als marktleiders in de wereld van AV-receivers. Hoewel Marantz en Denon bepaalde software en printplaten delen, behoudt elk merk zijn eigen unieke sound en identiteit. Dit betekent dat consumenten nu een nog bredere keuze hebben, waarbij ze kunnen selecteren op basis van persoonlijke voorkeur en smaak. Of je nu kiest voor de warme, muzikale sound van Marantz of de krachtige, gedetailleerde benadering van Denon, je weet dat je altijd een bekroond product in huis haalt dat tot de top van de markt behoort.

5. Best Compact DAC: iFi Audio Go Bar Kensei

Bron: iFi Audio

Het is eigenlijk helemaal niet gek dat de iFi Audio Go Bar Kensei een EISA award in de wacht heeft gesleept. Als je kijkt naar wat dit apparaat allemaal in huis heeft, dan wordt meteen duidelijk waarom het zo’n terechte winnaar is. De Kensei bouwt verder op het al populaire Go Bar model, maar doet dat met extra flair en prestaties. Wat meteen opvalt is de afwerking van Japans staal. Dit is niet zomaar een materiaalkeuzeโ€”het geeft de Kensei een uitstraling die gewoon pure klasse uitstraalt. Het is robuust, stijlvol, en ziet er gewoon prachtig uit. Dit soort details laten zien dat er echt aandacht is besteed aan het ontwerp. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk. De Kensei levert ook indrukwekkende geluidskwaliteit, en dat in een formaat dat je zo in je zak stopt. Het is รฉรฉn van de krachtigste draagbare versterkers/DAC’s die je kunt vinden, en dat maakt het ideaal voor iedereen die onderweg niet wil inleveren op geluidskwaliteit. Of je hem nu gebruikt voor je desktop, je stereo setup thuis, of gewoon in je tas stopt, de Kensei doet het allemaal.

Met al deze pluspunten is het geen wonder dat de iFi Audio Go Bar Kensei die EISA award heeft gewonnen. Het apparaat combineert stijl en prestaties op zo’n slimme manier dat het gewoon een schot in de roos is voor elke muziekliefhebber.

6. Best Headphone Amplifier: iFi Audio iDSD Diablo 2

Bron: iFi Audio

De iFi Audio iDSD Diablo 2 is een indrukwekkende hoofdtelefoon versterker en DAC die veel lof krijgt in de audiowereld. Het feit dat iFi Audio zowel de categorie voor de beste compacte DAC als die voor de beste hoofdtelefoon versterker wint, onderstreept hun expertise en focus op hoogwaardige audioapparatuur. Lekker bezig iFi Audio! De iDSD Diablo 2 is ontworpen om zelfs de meest veeleisende hoofdtelefoons aan te sturen, met een krachtig en gedetailleerd geluid. Dankzij de veelzijdigheid van het apparaat kan het niet alleen als hoofdtelefoon versterker worden gebruikt, maar ook als DAC en voorversterker in een high-end stereo-installatie. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel kritische muziekliefhebbers als professionals die op zoek zijn naar een alles-in-รฉรฉn oplossing. De Ferrari-roodachtige afwerking geeft het apparaat een premium uitstraling die past bij zijn prestaties. iFi Audioโ€™s focus op deze niche van audioproducten lijkt zich dubbel en dwars uit te betalen, gezien de erkenning die ze ontvangen voor hun innovatie en kwaliteit in deze categorieรซn. Dit apparaat is dan ook een aanrader voor iedereen die het maximale uit zijn audio-opstelling wil halen.

7. Best Premium Wireless Headphones: DALI IO-12

Bron: Dali

Het is best indrukwekkend dat Dali, een merk dat je eerder associeert met luidsprekers dan met hoofdtelefoons, zo sterk naar voren komt met de IO-12. Dit model heeft zich namelijk meteen genesteld aan de top van de premium draadloze hoofdtelefoons. Waar andere merken al langer hun plek in deze categorie hebben gevonden, nam Dali de tijd om echt iets bijzonders neer te zetten. De sprong van de IO-6 naar de IO-12 laat duidelijk zien dat Dali niet zomaar tevreden is met ‘goed genoeg’. Ze willen รฉcht iets speciaals maken, en dat zie je terug in deze hoofdtelefoon. Het is geen makkelijke opgave om je te onderscheiden in de markt van high-end hoofdtelefoons, maar de IO-12 doet dat zeker. Het feit dat Dali, zonder een lange geschiedenis in de hoofdtelefoon markt, erin slaagt om met deze prijs aan de haal te gaan, is dan ook bijzonder. In de context van hoe de audio-industrie steeds meer de luxe kant opgaat, zoals besproken in het stuk “Moet de Audio-industrie de Luxe Weg van Horloges Volgen?”, is het duidelijk dat Dali met de IO-12 inspeelt op deze trend. Ze laten zien dat ze niet alleen kunnen meedoen, maar zelfs kunnen uitblinken in een veld waar de lat hoog ligt. Het laat zien dat ze de tijd nemen om hun producten tot in de puntjes te perfectioneren, wat uiteindelijk zijn vruchten afwerpt.

8. Best Streaming Preamplifier: NAD Masters M66

Bron: NAD

Met de recent gelanceerde NAD Masters M66 zet NAD weer een flinke stap in de high-end audiowereld, en dat bleef niet onopgemerkt. Het apparaat won meteen de EISA Award voor de beste streamer/voorversterker, wat een duidelijke bevestiging is dat NAD nog steeds bij de absolute top hoort. Wat de M66 bijzonder maakt, is hoe hij zich moeiteloos kan meten met andere high-end merken die vaak een veel hoger prijskaartje hanteren. Hoewel de M66 nog steeds een serieuze investering vraagt, zit je wel meteen op het allerhoogste niveau van systemen die bestaan uit losse componenten. En dat alles verpakt in een vriendelijk en exclusief design, waardoor je niet alleen geniet van ongeรซvenaarde prestaties, maar ook van een stijlvolle toevoeging aan je audiomeubel.

Eisa Awards 2024/2025

Het is geweldig om te zien dat er in ons assortiment producten uit verschillende categorieรซn in de prijzen zijn gevallen. Hoewel reviews en awards niet alles zeggen, bieden ze wel een goede indicatie dat een product echt de moeite waard is. Uiteindelijk is het belangrijk om een keuze te maken die past bij jouw lifestyle en smaak. Maar met deze bekroonde producten weet je in ieder geval dat je een solide keuze maakt in hun categorie of prijsklasse.

2 REACTIES

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Agnes

Wat een helder verhaal over jullie producten. Muziek is zo belangrijk voor de mens. Het ontspant en doet leven en zeker als je goede apparatuur hebt en de kwaliteit goed wordt weergegeven.

Jay

Dat vinden wij dus ook ๐Ÿ˜‰

Gerelateerde posts

Mijn eigen audio setup – B&W 702 s2 met NAD

We zijn dit blog begonnen om een uitlaatklep te...

Gaming en Muziek: Een Iconische en Onvergetelijke Combinatie

Het wordt weer herfst en winter โ€“ dit is...

Haal het Beste uit Android 10 in jouw FiiO Product: Jouw Lifestyle – Persoonlijke Audio-ervaring!

Android 10 is niet alleen een krachtig besturingssysteem voor...

Hoe stel je het beste een Home Cinema Receiver in? – Denon of Marantz

Het instellen van een surround receiver kan op het...

Weekend #14 / Featuring: Ben Bรถhmer, Ross from Friends, Boris Brejcha

De zomer is helaas voorbij en de eerste regendruppels...

Bluesound Streamers 2024: Goed, Beter, Best โ€“ Welk Model is voor Jou?

In deze vergelijking duiken we in de wereld van...
spot_img